Meer Met Minder

Adviesbureau Omgeving is regisseur voor de uitvoering van projecten voor Meer Met Minder Energie en schakelt in overleg met de klant Partners in van Meer met Minder. In overleg met u als klant wordt naar de beste oplossing gezocht. Of het nu een verbouwing of een aanpassing van uw woning is, de juiste en passende maatregelen worden daarbij in samenspraak met u uitgezocht en in de mogelijkheden van uw budget bezien. Door het programma van Meer Met Minder toe te passen kunnen vele voordelen en besparingen bereikt worden.

download hier de folder van Meer Met Minder

Meer Met Minder - Besparing

Als u de verbouwing door ons laat begeleiden, kunt u vele voordelen bundelen. Een aantal van deze voordelen zijn:

Met andere woorden met Meer Met Minder kunt u met hetzelfde budget meer doen en een lagere energienota betalen.

Woningwaarde

Door een huis energiezuiniger te maken, stijgt de waarde van de woning. De woning wordt duurzamer en verbruikt minder energie. Bovendien wordt de woning comfortabel(er) al naar gelang minder of meer maatregelen worden toegepast. Het resultaat van een energiezuiniger woning leidt tot een beter verkoopbaar huis. Op niet al te lange termijn is te verwachten dat bestaande woningen aan een B label moeten gaan voldoen.

Energienota

De energienota wordt al naar gelang de uitgevoerde maatregelen lager. Wanneer u de maatregelen uitgevoerd hebt, kunt u met uw energieleverancier een lager bedrag als voorschot op de jaarlijkse afrekening afspreken.

Rekenvoorbeeld

download hier een rekenvoorbeeld

Meer Met Minder - Proces

Maatwerkadvies

Wij adviseren u in het maatwerkadvies de maatregelen die nodig zijn om een bepaald label te behalen. Hoe hoger het label hoe lager de energienota uiteindelijk wordt. Daarbij wordt ook de woning comfortabeler, meer waard en beter verkoopbaar. Het label kan na de uitvoering van de maatregelen definitief door middel van een hercontrole vastgesteld worden.

Label

De hoogte van het label geeft een indicatie van het energieverbruik van de woning aan. Maar gezinssamenstelling, apparatuur en gewoontes in het omgaan met energie en warmte, zullen ook een groot deel van de hoogte van de energienota bepalen. Binnenkort is label B verplicht.

Meer Met Minder - Maatregelen

Door het toepassen van maatregelen wordt de woningwaarde hoger en de energienota lager. Afhankelijk van uw situatie en wensen zijn de volgende maatregelen toe te passen:
  • Dakisolatie (3, 6)
  • Gevelisolatie (2, 6, 12)
  • Vloerisolatie (1, 4)
  • Ramen leefruimtes (5)
  • Ramen slaapruimtes (5)
  • Ventilatie (7, 8, 15)
  • Verwarminginstallatie (9, 13, 14)
  • Warmtepomp (16)
  • Zonneboiler (19)
  • Zonnecellen (11, 20)

Meer Met Minder - Aanvragen

In een orienterend gesprek met u kunnen wij de mogelijke maatregelen en daarbij behorende subsidies bespreken. We kunnen vervolgens voor de gewenste maatregelen vrijblijvend offertes aanvragen. Wanneer het noodzakelijk is, kunnen we ook een bouwvergunningaanvraag voor u verzorgen. De subsidies kunnen alvast gereserveerd worden. Daarna wordt als volgende stap in het maatwerkadvies de maatregelen beschreven die voor een bepaald gewenst label genomen moeten worden.

Regel uw aanvraag

Wat wilt u aanvragen ? * Orienterend gesprek
Offerte
Contactgegevens

Wilt u in de toekomst meer informatie ontvangen ?

Ja Nee

Ja Nee

* = verplichte velden

Uw bericht is succesvol verstuurd

Meer Met Minder - Verbouwing

U wilt graag een bepaalde woning kopen. De omgeving is naar uw zin en alle voorzieningen zijn aanwezig. De woning is echter flink gedateerd en dient naar uw wensen verbouwd en ingericht te worden. Uiteraard probeert u daarbij zoveel mogelijk voordelen te behalen. Om deze voordelen voor uw situatie te kunnen vaststellen, schakelt u ons in voor een orienterend en vrijblijvend gesprek. Uw wensen worden geinventariseerd. Daarbij worden al de Meer Met Minder subsidiemogelijkheden betrokken.

Meer Met Minder - Partners

Meer Met Minder - Klachtenprocedure

Voor een goede uitvoering van de Meer Met Minder werkzaamheden is een klachtenprocedure opgezet. Wanneer u als klant een klacht hebt over de uitvoering van een gedeelte van de door ons uitgevoerde maatregelen, wordt deze klacht genoteerd en in behandeling genomen. Afhankelijk van welke klacht u heeft, wordt dit door een of meer van onze partners afgehandeld.

Wim Mol
Talpa-Development B.V.
handelend onder Adviesbureau Omgeving
Windmolen 12
4691 LN Tholen
T 0166-606490
E wimmol@adviesbureau-omgeving.nl
W www.adviesbureau-omgeving.nl
Rinus Geuze
Combi-Isolatie B.V.
Energieweg 38
4691 SG Tholen
ir. Anton Geluk
Geluk Advies Financieel adviseur
Tjalk 2
4697 HK St Annaland
Aannemingsbedrijf Fraanje B.V.
Postbus 1
4456 ZG Lewedorp
Thijs Menners
MinderEnergie
Opril Westwal 5
4461 CL Goes
Jac Hopmans
Hopmans Advies & Bemiddeling
Gastelsedijk Zuid 2
4751 VC Oud-Gastel
Peter Jansen
Jansen Interieurbetimmering
Dalemsestraat 46
4691 CX Tholen
René Minheere
Minheere Installatie Techniek B.V.
Energieweg 11s
4691 SE Tholen
Rien Bruynzeel
BCON Energy Systems
Ceciliaweg 2
4697 RV Sint-Annaland

Activiteiten

Meer Met Minder Energie